Trimsalon in Dodewaard

Bent u opzoek naar een professionele Honden Trimsalon in Dodewaard? Mijn naam is Marise en naast mijn baan als dierenartsassistente heb ik mijn eigen trimsalon gevestigd op de Oranjelaan 3A in Dodewaard.

Hier was, knip, scheer of pluk ik allerlei soorten hondjes. Van een grote Sint Bernard tot kleine Chihuahua. Ik ben er voor de complete verzorging van uw hond. Wilt u bijvoorbeeld alleen de nagels van uw hond laten knippen? Dat kan ik ook voor u doen. 

Ik luister uiteraard goed naar uw wensen voordat ik aan de slag ga met uw hond. Tijdens het trimmen zorg ik ervoor dat uw hond zich op zijn of haar gemak voelt. Ik zorg voor een ontspannen sfeer zodat uw hondje geen stress heeft. 

Het maken van een afspraak kan heel eenvoudig door te klikken op de “WhatsApp” knop. Uiteraard kunt u mij ook direct bellen of gebruik maken van het contactformulier. Ik pas mijn planning graag aan, dit betekend dat ik vaak ook s’avonds beschikbaar bent. 

Recent Getrimt

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij mijn Honden Trimsalon in Dodewaard of heeft u vragen of opmerkingen? Maak gebruik van het contactformulier. Uiteraard mag u ook direct bellen naar: 06 381 382 77 (WhatsApp mag ook).